Ασφάλεια σπιτιού από το κινητό σου; Γίνεται.

Πόσο εύκολα μπορείς πλέον να ασφαλίσεις το σπίτι σου; Όσο εύκολα παραγγέλνεις φαγητό ή ταξί. Με 3 κλικ. Από το κινητό σου!

Άνθρωπος προσπαθεί να πλοηγηθεί στον χάρτη του κινητού

Ξέρεις πώς γίνεται. Πατάς ένα κουμπί στο κινητό σου και μια εφαρμογή σε βρίσκει και σου στέλνει ταξί να έρθει να σε πάρει.

Ή ανοίγεις μια άλλη εφαρμογή, κλικ, να και το μεσημεριανό σου. Έρχεται στη δουλειά ή στο σπίτι σου. Όπου κι αν είσαι.

Η τοποθεσία σου είναι που μετράει

Το ίδιο ισχύει και για το σπίτι σου. Αυτό που έχει σημασία είναι το πού είναι. Άρα; Δε θα έπρεπε να είναι το ίδιο απλό να το ασφαλίσεις; Εμείς στην Hellas Direct το πιστεύουμε, και γι’ αυτό το κάναμε. Με μόλις 3 clicks, το συμβόλαιο έρχεται στο email σου.

Αναρωτιέσαι πώς γίνεται;

Εσύ απλά βρίσκεις το σπίτι σου στον χάρτη, διαλέγεις διάρκεια και ασφαλιζόμενο ποσό. Όσο εσύ το κάνεις, εμείς υπολογίζουμε χιλιάδες δεδομένα για την τοποθεσία σου. Και σου δίνουμε την καλύτερη προσφορά ασφάλειας για το σπίτι σου. Χωρίς να σε ρωτήσουμε τίποτα: ούτε πότε το αγόρασες, ούτε σε ποιον όροφο είναι, ούτε αν έχεις εμπριμέ τέντες. Γιατί τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Δε σε ρωτάμε τίποτα. Γιατί έχουμε όλη την πληροφορία που χρειάζεται

Γιατί έχουμε 1.100 πηγές δεδομένων . Και έχουμε αναλύσει 9.111 σημεία σε όλη την Κύπρο. Αυτό σημαίνει ότι, τη στιγμή που θα μας δώσεις τις συντεταγμένες της τοποθεσίας σου, εμείς θα ξέρουμε ήδη ποιο είναι το ρίσκο για το σπίτι σου. Χωρίς να σε ρωτήσουμε τίποτα. Στην Hellas Direct κάναμε την ασφάλεια απλή, εύκολη και οικονομική. Εμείς έχουμε ήδη τα δεδομένα που έχουν σημασία και εσύ έχεις την καλύτερη προσφορά για την ασφάλεια του σπιτιού σου. Από €0,34 την ημέρα!

Δες κι αυτά