Home Alone: Το σπίτι των McCallister νοικιάζεται για μια νύχτα - xωρίς ληστές αυτή τη φορά

Θέλεις να μείνεις στο σπίτι του θρυλικού Kevin McCallister; Now it's time "ya filthy animal"!

Το σπίτι από το Home Alone

Έλα παραδέξου το, μπήκες επιτέλους σε χριστουγεννιάτικο mood. Λίγο ο στολισμός που έκανε ο Δήμος, λίγο οι διαφημίσεις που άρχισαν να παίζουν στην τηλεόραση, λίγο τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες, λίγο ο Δεκέμβρης. Όλα οδηγούν αναπόφευκτα στο να αρχίσεις να υπολογίζεις τις μέρες και να ανοίγεις ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης – εννοείται για να φας και τα σοκολατάκια.

Δεν ξέρουμε για σένα, πάντως εμείς κάθε χρόνο ανοίγουμε τον διακόπτη βάζοντας στην τηλεόραση ή το λαπτοπ, μια από τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες ταινίες, με κορυφαία -εννοείται- το «Μόνος στο σπίτι» σε όλες του τις εκδόσεις. Ναι, είμαστε φαν και δεν το κρύβουμε! Και επειδή ξέρουμε ότι και εσύ το ίδιο νιώθεις, μάθαμε ένα νεάκι και κοντεύουμε να φάμε τα νύχια μας τόση ώρα που στο κρατάμε κρυφό.        

Θυμάσαι τη σπιταρόνα των McCallister το 1990 που πήγαν στο Παρίσι; Ναι, εκείνο το τεράστιο με το υπέροχο και ζεστό σαλόνι, την πανέμορφη ξύλινη κρεβατοκάμαρα και με εκείνο το υπόγειο που έγινε ο εφιάλτης για εκείνους που τόλμησαν να τα βάλουν με τον Kevin; Αναρωτιέσαι πώς να είναι το σπίτι σήμερα. Παραμένει όπως ακριβώς ήταν και το ’90, με το άγαλμα να σε καλωσορίζει στην είσοδο, την τραπεζαρία έτοιμη και στρωμένη για να απολαύσει κανείς ένα ζεστό πιάτο mac and cheese καταστρώνοντας πώς θα κερδίσει τους κλέφτες, κουβάδες μπογιάς στην σκάλα -για παν ενδεχόμενο- και το κατοικίδιο του Buzz, την ταραντούλα- γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τίποτα δεν θα θύμιζε Χριστούγεννα χωρίς αυτή.

Ε, φέτος, θα είναι μια πολύ ξεχωριστή χρονιά για όλους τους φαν του Home Alone μιας και 7 Δεκέμβρη στις 9:00 μ.μ. το σπίτι αυτό θα είναι διαθέσιμο στην Airbnb. Δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια σου, καλά διάβασες. Πώς, που, πόσο; Κάτσε. Θα μπούμε και στις λεπτομέρειες.

Το σπίτι που βρίσκεται στο Ιλλινόι του Σικάγο, θα μπορεί κάποιος να το νοικιάσει για περίπου €23 και για μια και μοναδική διανυκτέρευση, την 12η Δεκεμβρίου. Όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση ο μεγαλύτερος αδερφός του Kevin McCallister, ο Buzz -ο οποίος μεγάλωσε, έχει δική του εταιρία security και είναι και ο οικοδεσπότης:  

«Όποιος θέλει να κάνει κράτηση, μπορεί να φάει "σκουπίδια", να παρακολουθήσει σκουπίδια στην τηλεόραση, να δανειστεί το aftershave του πατέρα μου και να επιλέξει τη δική του περιπέτεια με ένα θρυλικό σχέδιο μάχης ως ξεναγό. Επίσης, θα μπορέσει να απολαύσει τη νέα ταινία "Home Sweet Home Alone" από την Disney+. Ένα μέλος της ομάδας μου McCallister Security, θα εξασφαλίσει μια άνετη και ασφαλή διαμονή, ξενάγηση στο σπίτι, οργάνωση γευμάτων, ενώ επίσης θα χαρίσει στον τυχερό ένα σετ LEGO Ideas Home Alone για να το πάρει και να το φτιάξει στο σπίτι. Απλά αυτός που θα κλείσει το σπίτι πρέπει να μείνει έξω από το δωμάτιό μου, εντάξει;»

Κάτι που επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζουμε είναι το ότι σαν φόρο τιμής σε αυτή την πρώτη «ενοικίαση» του σπιτιού των McCallister, η Airbnb θα κάνει μια εφάπαξ δωρεά στο Νοσοκομείο Παίδων La Rabida του Σικάγο, το οποίο είναι αφιερωμένο στη διατήρηση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για καθέναν από ασθενείς του με περίπλοκες καταστάσεις, αναπηρίες και χρόνιες ασθένειες.

Μ' αυτά και μ' εκείνα οι ζημιές στο σπίτι των McCallister κόστισαν περίπου €10.300 -κι όμως κάποιος το υπολόγισε! Βέβαια, αν είχαν ασφάλεια κατοικίας στην Hellas Direct αυτό δεν θα είχε σημασία, αφού θα ήταν καλυμμένοι. Τι, δεν το έχεις τσεκάρει ακόμη; Προλαβαίνεις να το κάνεις εδώ! 💙

Μην πεις ψέματα, έβαλες ήδη ειδοποίηση στο κινητό σου, έχεις τεντωμένες κεραίες για εισιτήρια και είσαι ετοιμοπόλεμος για να διεκδικήσεις το όνειρο! Ετοιμάσου λοιπόν γιατί θα γίνει μάχη. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και ας κερδίσει ο πιο… γρήγορος!

Δες κι αυτά