Hellas Direct & Bazaraki.com: Η συνεργασία μας ξεκινά με ένα δώρο.

Η Νο1 direct ασφαλιστική βρήκε τη Νο1 πλατφόρμα αγγελιών! Φέρνουμε κι άλλες αλλαγές στην ασφάλεια κατοικίας. Και ξεκινάμε με δώρο για σένα.

Hellas Direct & Bazaraki.com: Η συνεργασία μας ξεκινά με ένα δώρο.

Αν ζεις στην Κύπρο, το πρώτο πράγμα σου’ρχεται στο μυαλό όταν θέλεις να βρεις σπίτι ή να πουλήσεις το παλιό ποδήλατό σου, ακόμη και για να υιοθετήσεις ένα σκύλο είναι το Bazaraki.com. Γιατί; Είναι εύκολο, γρήγορο και προσφέρει πολλές, πάρα πολλές, επιλογές γι’ αυτό που ψάχνεις. Κι άλλες τόσες πιθανότητες να πουλήσεις αυτό που θέλεις. Πάντα online. Και το καλύτερο; Χωρίς ενδιάμεσους. Μιλάς κατευθείαν με αυτόν που θέλεις.

Αυτή είναι και η φιλοσοφία της Hellas Direct. Είμαστε online, digital, direct ασφαλιστική. Χωρίς γραφειοκρατία, καθυστερήσεις και ενδιάμεσους. Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με το Bazaraki.com! Και ξεκινάμε τη συνεργασία μας με ένα δώρο γνωριμίας: €25 έκπτωση στην ασφάλεια κατοικίας αποκλειστικά για τους users της ιστοσελίδας.

Γιατί είναι η νο 1 πλατφόρμα το Bazaraki.com;

Το Bazaraki.com είναι η πιο δημοφιλής online πλατφόρμα αγορών στην Κύπρο. Κάθε μήνα επισκέπτονται τη σελίδα πάνω από 555.000 users – και από αυτούς περισσότεροι από 100.000 μπαίνουν μόνο για να βρουν σπίτια!
Για εμάς, ο λόγος για τον οποίο αγαπούν οι καταναλωτές το Bazaraki.com, είναι ότι εξελίσσεται διαρκώς. Ετοιμάζει νέες υπηρεσίες, φέρνει καινοτομίες, συνδυάζει διαφορετικά προϊόντα για να δίνει μία ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στον καταναλωτή.

Γιατί ταιριάζει με την Hellas Direct;

Αυτό ακριβώς κάνουμε κι εμείς και γι’ αυτό ήρθαμε στην Κύπρο! Αναθεωρούμε και αλλάζουμε την ασφάλεια κατοικίας για να εξασφαλίζουμε ότι από την προσφορά μέχρι την αποζημίωση η εξυπηρέτηση που θα λαμβάνεις είναι μοναδική.

Με άλλα λόγια, αυτό που μας ενώνει είναι ο κοινός μας στόχος: να βελτιώνουμε διαρκώς την εξυπηρέτηση που λαμβάνεις. Και πώς μπορούμε να κάνουμε τη ζωή σου εύκολη όταν ψάχνεις να αγοράσεις σπίτι στο Bazaraki.com; Να σου δώσουμε τη δυνατότητα να βλέπεις μαζί με την αγγελία και την τιμή του σπιτιού, ακριβώς πόσο θα σου κοστίσει για να το ασφαλίσεις! Εύκολο. Γιατί στην Hellas Direct το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να δεις τιμή για την ασφάλεια του σπιτιού σου είναι να το βρεις στον χάρτη!

Συνδυάζοντας την τεχνολογία που έχουμε και αναπτύσσουμε στην Hellas Direct με τις δυνατότητες που παρέχει το Bazaraki.com μπορούμε να φέρουμε ακόμη περισσότερες αλλαγές. Και να αλλάξουμε πολλά πράγματα στην καθημερινότητά σου. Αρκεί να κάνουμε και οι δύο αυτό που ξέρουμε καλά: think outside the box.

Δες κι αυτά