Η Hellas Direct στη λίστα των Financial Times με τις κορυφαίες εταιρίες του 2019!

Οι Financial Times αποφάσισαν. Η Hellas Direct είναι μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης για το 2019!

Κορυφή βουνού

Κάθε χρόνο, τα τελευταία 3 χρόνια, οι Financial Times δημοσιεύουν μία λίστα με τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης. Startups, καινοτόμες τεχνολογίες, ανατρεπτικές ιδέες που μεγαλώνουν γρήγορα και κατακτούν τον κόσμο. Και φέτος η Hellas Direct είναι στις 1000 εταιρίες!

Τα νούμερα μίλησαν από μόνα τους: ετήσιος ρυθμός αύξησης εσόδων 39,2% την περίοδο 2014-2017 και έσοδα €9,4 εκατ. το 2017. Και οι Financial Times μάς ξεχώρισαν ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες άλλες εταιρίες. Ανυπομονούσαμε για αυτήν τη στιγμή. Και ο ενθουσιασμός μας είναι διπλός. Γιατί για πρώτη φορά φέραμε στη λίστα την Κύπρο.

Λογότυπο των Financial Times και της Statista

Η ιστορία μας

Αρχίσαμε το 2012, με μόλις 5 άτομα και ένα φιλόδοξο σχέδιο: να αλλάξουμε την ασφαλιστική αγορά. Έξι χρόνια και 501.086 συμβόλαια μετά είμαστε πολύ πιο μπροστά από εκεί που περιμέναμε! Παρέχουμε online, direct ασφάλεια σε Ελλάδα και Κύπρο. Είμαστε πλέον 92 άτομα. Και μεγαλώνουμε!

Διάγραμμα με πληροφορίες για την Hellas Direct

Η φιλοσοφία μας

Επενδύουμε στην καινοτομία και στην τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώνουμε πάντα την εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Διαλέγουμε τους κατάλληλους συμμάχους. Δεν είναι τυχαίο ότι συνεργαζόμαστε με την πιο ανατρεπτική fintech startup της Ευρώπης, τη Revolut.

Πάνω απ' όλα όμως επενδύουμε στους ανθρώπους της Hellas Direct. Μοιραζόμαστε όλοι την ίδια rethink φιλοσοφία. Έχουμε τη διάθεση για ανατροπή στο DNA μας. Δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο και ακολουθούμε αυτό που μας λέει η κοινή λογική.

Και για όλους εμάς, το ότι η Hellas Direct έχει καταφέρει σε 7 χρόνια να γίνει μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη δείχνει ότι έχουμε φέρει την ανατροπή που θέλαμε. Αλλά δε σταματάμε. Αλλάζουμε την ασφάλεια, ένα συμβόλαιο τη φορά.

Δες κι αυτά