Προσφέροντας στην επόμενη γενιά. Με τον rethink τρόπο.

Η Αγγλική Σχολή μας έδωσε πολλά. Τώρα ανταποδίδουμε. Με το The Next Generation Foundation.

Αυλή με δέντρα

Το English School έχει ξεχωριστή σημασία για πολλούς από εμάς στην Hellas Direct. Ξεκινήσαμε από εκεί, μας έδωσε πολλά και θέλουμε να ανταποδώσουμε. Βοηθώντας την επόμενη γενιά, με το «Next Generation Foundation».

#rethinkgiving

Επειδή μας αρέσει να ανατρέπουμε τα πράγματα, ο τρόπος που θα το κάνουμε διαφέρει. Για κάθε ασφάλεια κατοικίας που θα γίνεται σε εμάς με τον κωδικό #englishschool, θα δωρίζουμε στο ταμείο από €1 έως €50, ανάλογα με τη διάρκεια του κάθε συμβολαίου. Για τους μαθητές που αγαπούν την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη. Θέλουμε να έχουν πάντα τον καλύτερο ρομποτικό εξοπλισμό, να κερδίζουν υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές και να διεκδικούν ευκαιρίες πρακτικής στην Hellas Direct.

Πιστεύουμε στους ανθρώπους

Για αυτό έχουμε φέρει στην Hellas Direct τους καλύτερους. Αν ήμασταν αριθμοί; 83 άτομα. 59 στην Ελλάδα, 24 στην Κύπρο. 4 διδακτορικοί. 1 stand-up comedian. 1 μελισσοκόμος. 31 χρόνια ο μέσος όρος ηλικίας. 93 tattoos. Τα πιο ανένταχτα μυαλά. Άνθρωποι έξυπνοι, παθιασμένοι, που σκέφτονται διαφορετικά. Γιατί θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Κι εμείς τους βοηθάμε με κάθε τρόπο, αντιστρέφοντας το brain-drain.

Η εκπαίδευση είναι στο DNA μας

Δεν ξεκινάμε τώρα. Έχουμε ήδη μία στενή σχέση με το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Δίνουμε βραβεία Ακαδημαϊκής Αριστείας για τους καλύτερους φοιτητές. Επιδοτήσεις έρευνας και ετήσιες διαλέξεις. Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο City University και το Oxford University. Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και συμβουλές καριέρας σε τελειόφοιτους.

Τι μπορείς να κάνεις εσύ;

Βοήθησέ μας ασφαλίζοντας το σπίτι σου – κάτι που πρέπει να κάνεις έτσι κι αλλιώς. Μπες στο www.hellasdirect.com.cy, χρησιμοποίησε  τον κωδικό #englishschool και άλλαξε την εκπαίδευση μαζί μας. Και αν η εταιρία σου έχει το ίδιο DNA με εμάς, μίλησέ μας και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους στη Σχολή. Πιστεύουμε στη νέα γενιά, γιατί αυτή θα φέρει την αλλαγή που χρειάζονται τόσο η Κύπρος όσο και η Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο. Αλλά θα φτάσουμε το στόχο μας –ένα συμβόλαιο τη φορά.

Δες κι αυτά