10 έξυπνα gadgets που θα σου λύσουν τα χέρια, τη #workfromhome εποχή

10 έξυπνες μικροσυσκευές που θα κάνουν την #workfromhome μέρα σου λιγότερο βαρετή!

10 έξυπνα gadgets που θα σου λύσουν τα χέρια, τη #workfromhome εποχή

Οι μέρες περνάνε βασανιστικά αργά. Πέρασαν και οι γιορτές που τόσο περίμενες και τώρα δεν ξέρεις σε τι να ελπίζεις. Χαλάρωσε, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Πόσες ταινίες και σειρές να δεις; Πόσα βιβλία να διαβάσεις; Πόσα πλακάκια να μετρήσεις; Βαρέθηκες στο σπίτι. Και εκεί που πάει κάτι να γίνει και να σου φτιάξει η διάθεση, συνειδητοποιείς ότι η ζωή σου στην εποχή της τηλεργασίας, είναι κάπως δύσκολη. Επειδή συμπάσχουμε κι εμείς, προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε λίγο τον “σταθμό εργασίας” μας εδώ στο σπίτι και συγκεντρώσαμε τα πιο έξυπνα gadgets που μας έλυσαν τα χέρια.

Το έξυπνο γραφείο

Το έξυπνο γραφείο που μπορείς να αλλάζεις το ύψος του

Βαρέθηκες να κάθεσαι όλη μέρα; Έχει πιαστεί η μέση σου από το άβολο κάθισμα; Μην πεις τίποτα άλλο. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να ξεμουδιάσεις καμιά φορά, ειδικά αν έχεις απορροφηθεί με το project που έχεις να παραδόσεις σε μερικές μέρες. Η λύση για εσένα είναι το πολυμορφικό γραφείο της εταιρείας AIT, που με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω του smartphone σου, ανασηκώνεται και μπορείς να δουλέψεις για όση ώρα θέλεις όρθιος.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν, όμως, και τα κοκοψίνια του. Καταλαβαίνεις τώρα. Ενσωματωμένα bluetooth ηχεία, ασύρματη φόρτιση, ανιχνευτές ποιότητας αέρα, και αρκετά ακόμη που σίγουρα θα κάνουν την παραγωγικότητά σου να αυξάνεται κατά πολύ! Πολύ κουλ, ε;

Δαχτυλίδι προτζέκτορας (και όχι μόνο)

Το δαχτυλίδι προτζέκτορα πάνω σε ανρώπινο δάχτυλο

Πόσο θα σε βοηθούσε να έπαιρνες τα μάτια σου για μια στιγμή από την οθόνη; Σε έχει κουράσει αρκετά, κακά τα ψέματα. Ένας προτζέκτορας είναι ό,τι πρέπει! Μέχρι που συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις κενούς τοίχους στο σπίτι σου. Μην ανησυχείς καθόλου! Μπορείς με αυτό το gadget από την Bird, να κάνεις παπάδες! Όχι, σοβαρά σου μιλάμε! Το δαχτυλίδι αυτό μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε επιφάνεια σε “καμβά” για να μπορέσεις να οργανώσεις τις ιδέες σου - δεν έχεις κενό τοίχο, αλλά το λευκό σου τραπέζι είναι τέλειο για αυτό. Και όχι μόνο! Μπορείς μεταξύ άλλων, να πετάξεις το drone σου, να ζωγραφίσεις τους τοίχους σου, να σκρολάρεις στο αγαπημένο σου site, στην smart TV σου χωρίς το εκνευριστικό τηλεκοντρόλ. Μιλάμε πολύ μπροστά!

Βάση οθόνης & ανεμιστήρας;

Λευκή βάση οθόνης με ενσωματωμένο ανεμιστήρα

Πόσες φορές φούντωσες όταν είδες τι έχεις να κάνεις μέσα στην εβδομάδα σου; Πόσες φορές ένιωσες να σκας από τη ζέστη επειδή πιέστηκες να βγάλεις ένα project στην ώρα του; Σε νιώθουμε πολύ. Είναι εκείνη η στιγμή που αρπάζεις ό,τι χαρτί βρίσκεται μπροστά σου για να κάνεις αέρα! Δεν χρειάζεται όμως πια, γιατί ήρθε για να σε σώσει η βάση οθόνης και ανεμιστήρας 2 σε 1, από την Kensington. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Εργονομικό πληκτρολόγιο

Εργονομικό πληκτρολόγιο που φαίνεται σα να κυματίζει

Το πληκτρολόγιο της Logitech ήρθε για να στηρίξει όλους εκείνους που υποφέρουν από πόνους στα χέρια λόγω κακής στάσης σώματος, λάθος χρήσης του πληκτρολογίου, πολύωρης εργασίας. Το μοντέλο Κ860 έχει εμφανώς εργονομικό σχεδιασμό και βοηθάει πολύ στη σωστή τοποθέτηση των χεριών μας καθώς επίσης και στη διόρθωση της στάσης του σώματός μας. Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς το θέλουμε πολύ!

Κούνια γραφείου

Άνθρωπος που κάθεται σε μια μπλε κούνια η οποία είναι τοποθετημένη κάτω από το γραφείο του

Μιλάμε για πρωτοπορία. Αφού δεν πας εσύ για κάμπινγκ, έρχεται το κάμπινγκ σε σένα! Με αυτή την κούνια γραφείου, θυμηθήκαμε την προ καραντίνας εποχή. Αχ, τι όμορφα! Και πού ’σαι; Σκέψου την παρέα με το έξυπνο δαχτυλίδι ή το γραφείο από πιο πάνω. Δεν υπάρχει πιο ταιριαστό!

Ανιχνευτής κίνησης (τσέπη edition)

Μικρός μαύρος ανιχνευτής κίνησης

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία LIDAR αυτή η συσκευούλα, πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα για να σε βοηθήσει να αλλάζεις διαφάνειες στην παρουσίαση του συναδέλφου σου χωρίς να πατήσεις κανένα κουμπί, να διαβάζεις τις οδηγίες για το νέο πρότζεκτ του μήνα χωρίς να αλλάζεις τις σελίδες από το τάμπλετ σου και γενικά να είναι η ζωή σου πιο εύκολη! Είναι εξαιρετικά εύχρηστη αφού χωράει στην τσέπη και μπορείς να την έχεις μαζί σου παντού.

Φορητή συσκευή πολύ- αποθήκευσης

Φορητή συσκευή πολυ-αποθήκευσης δίπλα σε ένα φορητό υπολογιστή

Τι δεν καταλαβαίνεις; Είναι αυτό που λέει και ο τίτλος. Εκτός από USB, το συγκεκριμένο, διαθέτει επιπλέον θύρες για HDMI, USB C, SSD card και Micro SD card, βοηθώντας σε να ανεβάσεις ένα βίντεο 120 λεπτών σε ποιότητα 4Κ μόλις σε ένα λεπτό. Είναι ό,τι χρειάζεσαι για να σταματήσεις να κουβαλάς μαζί σου 10 σκληρούς δίσκους, αλλά θες να μάθεις και το καλύτερο; Συνδέεται με σχεδόν όλες σου τις συσκευές, αφού διαθέτει εκτός από υποδοχή USB και καλώδιο!

Ασύρματη οθόνη αφής

Δύο ασύρματες οθόνες αφής

Σε κούρασε το λάπτοπ και το ποντίκι σου; Με την ασύρματη οθόνη αφής της Airview, μπορείς να μετατρέψεις την οθόνη του υπολογιστή σου σε οθόνη αφής, για να διευκολύνεις λίγο τη ζωή σου και να μπορέσεις να αλλάξεις θέση μέσα στο σπίτι σου χωρίς να χρειάζεται να κουβαλήσεις και όλη την προίκα του υπολογιστή σου παρέα.

Ο έξυπνος φορτιστής

Φωτογραφία μαύρου έξυπνου φορτιστή

Δεν ξέρουμε για εσένα, πάντως σε εμάς έχει τύχει. Να ψάχνουμε πρίζες αλλά να μη βρίσκουμε, για να φορτίσουμε κινητό, smartwatch, λάπτοπ και γενικά οτιδήποτε μπορεί να φορτιστεί. Τι θα έλεγες για έναν σταθμό φόρτισης; H Air Omni ήρθε να δώσει λύση στο πρόβλημά μας, λανσάροντας έναν φορητό ασύρματο φορτιστή, που μπορεί να φορτίσει τις συσκευές μας ταυτόχρονα. Τι λες τώρα;

Μίνι γραφείο "αγκαλιάς"

Μικρό ξύλινο γραφείο με laptop και καφέ κούπα πάνω του, το οποίο μπορείς να κρατήσεις στην αγκαλιά σου

Έχεις κάνει τη διαφορά και αυτή τη φορά έχεις αράξει στον καναπέ και δουλεύεις έτσι σήμερα. Μέχρι να αισθανθείς μια μικρή ενόχληση - που θα γίνει σύντομα μεγάλη - στα χέρια και την πλάτη σου. Για να μην φτάσεις όμως στο σημείο να μετανιώνεις την ώρα και την στιγμή, ο καλύτερός σου φίλος για αυτή τη δουλειά είναι το γραφείο αγκαλιάς. Αράζεις κρεβάτι ή καναπέ και η δουλίτσα σου γίνεται μια χαρούλα! Μπορείς επίσης, να βρεις πολύ μεγάλη ποικιλία στην αγορά.

Έλα, μην σκας! Έχεις δίκιο. Η ρουτίνα μας γίνεται όλο και πιο βαρετή αλλά δεν πρέπει να μας πτοεί αυτό. Ας σκεφτόμαστε θετικά!

Ακόμη και μέσα από το σπίτι μας, μπορούμε με μικρές πινελιές να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο ενδιαφέρουσα, ξεκινώντας από μια βόλτα στα παράθυρα του κόσμου. Πίστεψέ μας, δεν είναι βαρετό!

Δες κι αυτά